OVER ONS


Pizzeria Antonello.

Wij vinden het fijn u te mogen ontvangen op de website van Pizzeria Antonello!

De Italiaanse kookkunst is voor kenners een van de beste en fantasierijkste van de wereld. In Nederland is vooral de pizza in trek, maar ook ander Italiaanse specialiteiten vallen meer en meer in de smaak. Wij zijn daarom ook blij, ook U kennis te laten maken met de culinaire cultuur van Italië.

Omdat tal van specifiek Italiaanse ingrediënten en wijnen in Nederland tegenwoordig goed verkrijgbaar zijn, kunnen wij U een gevarieerde kaart aanbieden.

Natuurlijk kunt u bij ons van de vertrouwde pizza's genieten. Wij hebben ze onderverdeeld in "Pizze con Carne" (met vlees), "Pizze con Pesce" (met vis), "Miste en Pizze Vegetariane". Kiest u maar, van de eenvoudige, maar lekkere "Margherita" tot bijzondere pizza's gefantaseerd door onze bakker.


Dit zijn wij
Antonello

❤️ Mijn favoriete gerecht staat niet op de kaart maar is een pizza met tomatensaus, tonijn, kappertjes, artisjok en lekker veel knoflook en pepers. Bestel hem gerust eens, als pizza tonijn van Antonello, dan komt het goed.

Als ik onze gasten iets aan mag raden uit onze menukaart, dan adviseer ik als voorgerecht de antipasto misto, als hoofdgerecht mijn favoriete pizza zoals hier boven omschreven en als nagerecht onze huisgemaakte tiramisu. Deze gerechten onder het genot van een rose.


Melania

❤️ Mijn favoriete gerecht is de spaghetti Carbonara.

Als ik onze gasten iets aan mag raden uit onze menukaart, dan adviseer ik als voorgerecht onze antipasto misto grande, als hoofdgerecht onze lasagna (ook lekker met gorgonzola) of de pizza Di Antonello en als dessert de verse huisgemaakte tiramisu (tip: vraag of hij iets opgewarmd mag worden, zooo lekker!). Deze gerechten onder het genot van mijn favoriete rode wijn, Batista.


Serena

❤️ Mijn favoriete gerecht is de pizza peasana speciaal!

Als ik onze gasten iets aan mag raden uit onze menukaart, dan adviseer ik als voorgerecht de caprese, als hoofdgerecht de pizza peasana speciaal (verrassend) en als dessert onze huisgemaakte tiramisu met een lekker warm kopje thee.


Anna Rixt

❤️ Mijn favoriete gerecht is de pizza Carbonara met ananas en extra mozzerella!

Als ik onze gasten iets aan mag raden uit onze menukaart, dan adviseer ik als voorgerecht de Bruschetta pomodori, als hoofdgerecht de pizza Peasana en het nagerecht mag natuurlijk niet ontbreken, de tiramisu. En deze gerechten onder het genot van een lekkere zoete witte wijn.


Quinty

❤️ Mijn favoriete gerecht is de pizza Carbonara of spaghetti Carbonara.

Als ik onze gasten iets aan mag raden uit onze menukaart, dan adviseer ik als voorgerecht de prosciutto e Melone, als hoofdgerecht onze lasagna gorgonzola en als dessert de praliné.


 

KOM GEZELLIG LANGS

Reserveer een tafel.TAFEL RESERVEREN