sitemap


Overzicht

WELKOM

OVER ONS

MENUKAART

– Antipasti / Voorgerechten

– Spaghetti / Penne

– Lasagna / Cannelloni al Forno

– Per il Bambini / Voor de Kinderen

– Pizze Miste / Gemengde Pizza’s

– Pizza con Pesce / Pizza’s met Vis

– Pizza Vegetarie / Vegetatrische Pizza’s

BESTELLEN

CONTACT

RESERVEREN


Affirmaties

Het effect van het gebruik van affirmaties is een bewezen strategie om het brein in een positieve staat te krijgen. Door het gebruik van positieve affirmaties stuur je jouw hersenen en zo jouw staat van zijn naar het positieve. Affirmaties zijn zinnen die je op elk moment van de dag in je hoofd, of nog beter, hardop op te lezen.

Schoonheidssalon

Zoek je een behandeling wimperextensions dronten? Wimperextensions zijn extensions die op natuurlijke wimpers worden gelijmd, het resultaat is langere wimpers met een mooie krul. Schoonheidsbehandelingen zijn populairder dan ooit, wimperextensions zijn de nieuwe standaard voor wimpers. Tegenwoordig zijn PMU behandelingen ook erg in trek, bijvoorbeeld behandelingen als powder brows voor de wenkbrauwen en lippigmentatie, waarbij de lippen gepigmenteerd worden en zo een prachtige kleur en vorm krijgen.

Website Leasen

Als je liever een website per maand betaalt in plaats van in 1 keer een groot bedrag kwijt te zijn, dan is het mogelijk een website leasen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand om de website online te houden. Vergelijk het met een andere lease dienst, zoals bijvoorbeeld het leasen van een auto. Website lease is vooral interessant voor beginnende ondernemers, omdat er dan geen grote investering vooraf nodig is.

Beveiliging

Zoek je beveiliging voor jouw objecten? Misschien is objectbeveiliging iets voor voor jouw bedrijf, de dienst is namelijk erg veelzijdig. Ook mobiele surveillance Nieuwegein is een dienst waarbij je zelf gerust achterover kunt leunen en er zeker van kunt zijn dat uw bedrijf veilig is in de handen van professionele beveiligers.

Beveiliging Noodopvang

Met de vele crisisdiensten in deze tijd is opvanglocatie beveiliging een perfecte uitkomst voor iedereen in en rondom een crisisopvang, beveiliging is daar namelijk van groot belang. Noodopvang beveiliging wordt daarom aangeboden door specialisten in de beveiliging van een crisisopvang.

Beursstand huren: wat zijn de kosten?

De kosten voor het huren van een beursstand kunnen heel verschillend zijn. Dit hangt af van hoe groot de stand is, welke materialen je wilt gebruiken en hoe lang je de stand nodig hebt. Soms kan de locatie van de beurs ook invloed hebben op de prijs. Omdat er zoveel opties zijn, is het handig om een website te gebruiken waar je zelf kunt uitrekenen hoeveel het ongeveer gaat kosten. Klik hier om naar de website te gaan om zelf een berekening te maken. Op deze website vul je gewoon wat gegevens in over wat je nodig hebt, en dan zie je meteen een schatting van de kosten.

Stekjes

Wil je online stekjes kopen, dan kan dat erg simpel. Je kunt de stekjes bekijken in de webshop, uitkiezen, betalen en bij je thuis laten bezorgen. Het enige dat je nodig hebt is aarde, een potje, water en een beetje liefde.

Scheidingswanden

De makkelijkste oplossing om ruimtes te scheiden is toch wel scheidingswanden huren, het is namelijk snel opgezet, en makkelijk af te bouwen. Een flexibele manier om bijvoorbeeld het kantoor of de zorg ruimte te verdelen in verschillende “kamers”.

Ooit gedacht aan een tuinman?

Heb je een grote tuin? Dan heb je vast je handen vol aan het onderhouden van jouw tuin zodat alles mooi, gezellig en functioneel blijft. In dat geval kun je een tuinman in Rotterdam inhuren om periodiek onderhoud uit te voeren in jouw tuin. Zo hou je zelf meer tijd over om te relaxen en genieten in jouw tuin. Je kunt met en tuinman precies afspreken wat jouw wensen zijn, ook kan hij je adviseren over belangrijke punten om jouw tuin mooi te houden.