sitemap


Overzicht

WELKOM

OVER ONS

MENUKAART

– Antipasti / Voorgerechten

– Spaghetti / Penne

– Lasagna / Cannelloni al Forno

– Per il Bambini / Voor de Kinderen

– Pizze Miste / Gemengde Pizza’s

– Pizza con Pesce / Pizza’s met Vis

– Pizza Vegetarie / Vegetatrische Pizza’s

BESTELLEN

CONTACT

RESERVEREN


Affirmaties

Het effect van het gebruik van affirmaties is een bewezen strategie om het brein in een positieve staat te krijgen. Door het gebruik van positieve affirmaties stuur je jouw hersenen en zo jouw staat van zijn naar het positieve. Affirmaties zijn zinnen die je op elk moment van de dag in je hoofd, of nog beter, hardop op te lezen.

Schoonheidssalon

Zoek je een behandeling wimperextensions dronten? Wimperextensions zijn extensions die op natuurlijke wimpers worden gelijmd, het resultaat is langere wimpers met een mooie krul. Schoonheidsbehandelingen zijn populairder dan ooit, wimperextensions zijn de nieuwe standaard voor wimpers. Tegenwoordig zijn PMU behandelingen ook erg in trek, bijvoorbeeld behandelingen als powder brows voor de wenkbrauwen en lippigmentatie, waarbij de lippen gepigmenteerd worden en zo een prachtige kleur en vorm krijgen.

Website Leasen

Als je liever een website per maand betaalt in plaats van in 1 keer een groot bedrag kwijt te zijn, dan is het mogelijk een website leasen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand om de website online te houden. Vergelijk het met een andere lease dienst, zoals bijvoorbeeld het leasen van een auto. Website lease is vooral interessant voor beginnende ondernemers, omdat er dan geen grote investering vooraf nodig is.

Beveiliging

Zoek je beveiligers voor jouw bedrijf? Misschien is mobiele surveillance iets voor voor jouw bedrijf, de dienst is namelijk erg veelzijdig. Denk bijvoorbeeld aan alarmopvolging, controlerondes, beheer van sleutels van het bedrijfspand en het openen + sluiten van het pand.

Stekjes

Wil je online stekjes kopen, dan kan dat erg simpel. Je kunt de stekjes bekijken in de webshop, uitkiezen, betalen en bij je thuis laten bezorgen. Het enige dat je nodig hebt is aarde, een potje, water en een beetje liefde.

Scheidingswanden

De makkelijkste oplossing om ruimtes te scheiden is toch wel scheidingswanden huren, het is namelijk snel opgezet, en makkelijk af te bouwen. Een flexibele manier om bijvoorbeeld het kantoor of de zorg ruimte te verdelen in verschillende “kamers”.